Vladimír Haneška

Každý jeden den zemře pět z nás! Haneska

10. 07. 2017 13:13:13
Sebevražda, je tragický způsob jak zemřít. V České republice za rok 2016 stalo kolem 1600 dokonaných sebevražd.

Z důvodů, které lidi k takovému činu vedou, to, kromě různých psychických onemocnění, jsou především FINANČNÍ a druhotně osobní problémy. Životy se, lidem vymknou z rukou a z sebevraždy poslední snaha UPOZORNIT na exekutory páchané křivdy. Každý den, lidi, slyšíte, KAŽDÝ JEDEN DEN ZEMŘE PĚT Z NÁS vlastní rukou!

Extrémně stoupl počet mrtvých, loni(jen) na drahách zahynulo 301 lidí, což je tragický historický rekord!!!!

Počet usmrcených meziročně stoupl o 22%. Největší podíl, téměř 70 procent obětí, tvoří sebevrazi sražení vlakem. Letos jejich počet poprvé od vzniku Drážní inspekce překročil tři stovky.

Začátkem dubna tohoto roku, se 30ti letý muž pokoušel skoncovat se životem, přímo na radnici MČ Prahy 13. Ve vestibulu radnice si žiletkou provedl řez na předloktí. Jako důvod svého činu muž označoval neúnosnou výši své exekuce. Přivolaná hlídka Policie, která muži v konání zabránila, nepochybovala, dle vlastního tvrzení, o tom že to muž myslí vážně.

Smrt celkem 1600 lidí, představuje, pro porovnání, totéž, jako by byly vyhlazeny vesnice: Žalhostice, Hříchovice, Oprechtice, Zahořany, Sedlice, Stanětice a Bořice.

Navzdory katastrofickému dopadu na nejširší vrstvy obyvatelstva, se namísto toho, aby se ve společnosti řešila otázka „Proč jsou lidé nuceni si v kapitalismu půjčovat na základní životní potřeby jako je strava nebo bydlení?„, tak se místo toho řeší v médiích principy dluhů a jak se zadlužovat rozumně. To má úzkou spojitost s výše uvedenou majetkovou regresí, že hodnota natištěných peněz klesá, inflace za 25 let zvedla ceny mnohonásobně, ale lidské potřeby zůstávají stejné jako před 25 lety. Lidé i dnes chtějí auto, chtějí byt nebo dům, chtějí starobní důchod, chtějí sociální jistoty, chtějí dobře zařízený kvartýr, chtějí poslední módní trendy v šatníku, chtějí poslední výstřelky techniky a elektroniky. Jak říká německý ekonom a poradce Frau Merkel, Dr. Herzinger: „Lidské potřeby nevykazují známku inflace, jejich růst je přirozený a odpovídá vývoji společnosti.

obnoveno ze zálohy 7/2017

Autor: Vladimír Haneška | karma: 10.23 | přečteno: 166 ×
Poslední články autora